Wings of Prey (Platinum Edition) PC DVD

Cena s DPH
389 Kč
Cena bez DPH: 321 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 55027
Iceberg

Wings of Prey (Platinum Edition) [PC DVD]



Balení obsahuje základní hru Wings of Prey CZ a datadisk Wings of Luftwaffe CZ.



Wings of Prey
Po úspěšném konzolovém leteckém simulátoru z 2. světové války, IL-2 Sturmovik: Birds of Prey , přichází i na PC značně vylepšená verze Wings of Prey.

Oproti konzolím hra vyspěla do realističnosti, což jistě ocení všichni virtuální PC piloti, kterým doma na joysticky již pomalu sedá prach. Avšak stále se jedná především o hru, která hráče bude bavit, takže se nemusí bát ani méně zkušení piloti. Pro ně je stejně tak připraven arkádovější mód hry s celou řadou tutoriálů.

Kromě realismu PC verze přináší řadu vylepšení iv grafickém zpracování. Všechna letadla jsou až 10x detailnější oproti konzolové verzi. PC výkon dále umožňuje zničitelnost všech budov a prostředí.

Stejně jako na konzolích se budete účastnit všech slavných bitev 2. světové války, jako je bitva o Stalingrad, Korsun, Sicílii, Berlín a samozřejmě i Velkou Británii. Na výběr je 40 letadel slavných značek jako Spitfire, Mustang, Messerschmitt ...

Zlepšil se i multiplayer, kde se bude moci utkat až 32 hráčů, kteří se mohou přihlašovat rovnou do akce již započaté hry.



Wings of Luftwaffe CZ
V datadisku Wings of Luftwaffe se můžete zúčastnit množství soubojů nad územím Německa, Belgie, Sovětského svazu, Anglie a Sicílie. Všech 10 nových misí můžete hrát v rámci singleplayeru sami, nebo pozvat přátele a hrát ve čtveřici společně v rámci kooperativního módu. Kromě toho najdete v datadisku dva nové stroje (Ju 88 A-4 a P-39N-0) a stejně tak 44 nových modelů strojů zahrnutých v původní hře .



Hra vyžaduje aktivaci přes internet!

Recenze na Wings of Prey (Platinum Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.