Assassins Creed: Rogue (Remastered) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Assassins Creed: Rogue (Remastered) - PS4
Cena s DPH
489 Kč
Cena bez DPH: 404 Kč
 
Kód produktu: 380662
UbisoftCZ titulky

Doporučené produkty (1)

Assassins Creed: Rogue (Remastered) [XBOX ONE]


Zahrajte si verzi hry v nejkrásnějším provedení, možnost hrát při rozlišení 4k na systémech Xbox One X a PS4 PRO (rozlišení 1080p). Hra obsahuje dvě bonusové mise z originální verze-The Armor of Sir Gunn Quest a The Siege of Ford de Sable. Také zde najdete DLC balíčky pro vylepšení postav oblečením, zbraněmi, či různými předměty a možnost vylepšení lodě!

18. století, Severní Amerika. Uprostřed chaosu a násilí války proti Francii a Indiánům projde Shay Patrick Cormac, neohrožený mladý člen bratrstva asasínů, temnou transformací, která navždy změní budoucnost amerických kolonií. Po nebezpečné misi, která dopadne tragicky špatně, se Shay otočí zády úkladným asasin, kteří se na oplátku pokusí ukončit jeho život. Vyloučen z kruhu těch, jejichž kdysi nazýval bratry se Shay vydává na misi zničit všechny, kteří se obrátili proti němu a stát se nejobávanějším lovcem asasínů v historii.

Assassins Creed: Rogue je dosud nejtemnější kapitola v sérii Assassin Creed . Jak Shay zažijete pomalou transformaci z asasínů na lovce asasínů. Následujte své vlastní vyznání a vydejte na cestu přes New York City, divoké údolí řek až k dalekým ledově chladným vodám severního Atlantiku v honbě za Vašim konečným cílem zlikvidovat asasínů.


  • Poprvé v historii zažijte svět série Assassin Creed z pohledu templáře. Hrajte jako Shay, který kromě smrtících dovedností mistra asasínů, ovládá také nikdy neviděné dovednosti a zbraně.
  • Vybavte Shaya smrtící puškou pro boj na blízko i dálku. Rozptylte, zlikvidujte nebo smeťte své nepřátele pomocí různé munice včetně specializovaných nábojů a granátů.
  • Chraňte se před ukrytými Asasínů díky vylepšené schopnosti Eagle Vision. Neustále díky ní vyhodnocujte své okolí a odhalujte asasínske úkryty ve stínech, na střechách a v davu.
  • Prožijte Shayovu transformaci z dobrodružného asasínů na ponurého a odevzdaného templáře ochotného pronásledovat své bývalých bratrů. Z první ruky zažijte události, které povedou Shaya na temnou cestu, která navždy změní osud bratrstva asasínů.
  • Plujte na své lodi Morrigan a probojujte se přes ledové moře severního Atlantiku a úzké vody amerických říčních údolí. Assassins Creed: Rogue staví na OBSAH A OCEŇOVÁNÍ námořním zážitku ze hry Assassin Creed 4: Black Flag s úplně novou hratelností.
  • Braňte se před Asasínů, kteří se pokoušejí dostat na palubu vaší lodi a pozabíjet Vaši posádku. Odrazte jejich rychle, abyste zabránili ztrátě příliš velkého množtví členy vaší posádky.
  • Nové zbraně, například hořící olej, který zanechává za sebou stopu ohně, kterým můžete spálit nepřátelské lodě a Puckleova zbraň, schopná nepřetržité palby jako kulomet.
  • Prorazte přes ledové příkrovy a objevujte skryté lokality, nebo použijte ledovce jako krytí při námořních bitvách.
  • Obrovský, rozmanitý otevřený svět k prozkoumání. Shay příběh Vám umožní prozkoumat tři unikátní prostředí.
  • Zažijte studené větry a tyčící se ledovce v Arktidě na rozsáhlém námořním hřišti v severním Atlantiku.
  • Velké hybridní dějiště amerického pohraničí hladce kombinuje říční navigaci a pozemní průzkum.
  • New York City, jedno z nejznámějších míst na světě, vytvořené do detailu tak, jak existovalo v 18. století.

  • Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
    CZ titulkyEN dabingPL titulky

    Recenze na Assassins Creed: Rogue (Remastered)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.