Catherine: Full Body Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Catherine: Full Body - PS4
Cena s DPH
859 Kč
Cena bez DPH: 710 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 408578
AtlusEN dabing

Catherine: Full Body [NSW]


Objevte potěšení a hrůzy lásky a rozhodnutí s ní spojené v akčně-dobrodružné-puzzle hře Catherine. Jako Vincent, máte před sebou těžkou volbu - oženit se se svou dlouholetou přítelkyní Katherine, anebo ji opustit kvůli úžasné blondýně, při které jste se právě vzobudil - Catherine! Buďte opatrný, rozhodněte se zle a můžete skončit mrtvý.


Remastrovaná verze nabízí kromě klasického příběhu i úplně nové větvící se možnosti příběhu.


  • Hra nabízí mnoho nových režimů.
  • Hrůzy lásky - Vincent se probouzí vystrašený, s pochybnostmi a rostoucím pocitem viny z nevěry, které ho pronásledují v jeho snech, kde se mu ukazují strašná znetvorená monstra a tikot hodin.
  • Úskalí - Vy budete směřovat Vincenta přes těžká morální rozhodnutí. Tak, jako v skutečném životě, nic není černé ani bílé. Jaká je hodnota počestnosti? Co je správné udělat? Tak, či tak, někdo bude zraněný. Co je ještě horší, někdo mohl zemřít.
  • Noční můra ve Vašich snech - pod dohledem producenta Katsura Hashina, režiséra Persona 3 a Persona 4, známého umělce Shigenori Soejima a skladatele Shoji Megura, Vám bude prezentovaný obraz i zvuk, jako nikdy předtím.
  • Utečte společně s anebo proti kamarádovi - kooperativní anebo konkurenční režimy a tabulky zajistí, že mnoho vzrušení z příběhu hry, si budete moci vychutnat s dalšími hráči, co Vám přidá další hodiny hraní.

Recenze na Catherine: Full Body

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.