Nintendo Switch (Animal Crossing: New Horizons Edition)

Cena s DPH
9 699 Kč
Cena bez DPH: 8 016 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 406754
Nintendo

Nintendo Switch (Animal Crossing: New Horizons Edition) [HAD-S-KEALC]

Nintendo Switch je zcela nová hybridní konzole, která byla dosud známa pouze pod kódovým jménem Nintendo NX. Její součástí budou konzola Switch, dokovací stanice pro Switch a ovladače Joy-Con. Konzola Switch bude mít 4GB RAM a interní paměť 32 GB. Odnímatelná tabletová část bude mít 6.2 ", 720p multi dotykový displej.

Hlavní částí herního systému bude konzola Switch, baterií nabíjen, tabletu podobný monitor, který zahrnuje LCD displej, 3.5 mm audio jack a odklopit stojan na jeho podepření. Konzola má na stranách drážky, do kterých se dají nasunout ovladače Joy-Con. Konzola obsahuje slot na herní karty (cartridge-ovo založené média).

Konzola může být umístěna do dokovací části, která se připojuje na napájecí zdroj pokud televizi, když potřebuje nabití nebo když budete chtít hrát na televizi. Tabletová část bude mít zhruba 167 mm v průměru a rozměry 184 mm x 106,5 mm bez připnutých Joy-Conovladačů. Displej bude mít 6.2 "a dotykový displej s detekcí deseti bodů, který je srovnatelný s většinou smartphonů a tabletů na trhu, také nabídne rozlišení 720p.

Systém přichází se systémem ovladačů zvaným Joy-Con. Systém obsahuje dva menší ovladače, které jsou označeny "L" a "R" a také přichází s částí pro držení, do které se připojí a která Vám připomene klasický herní ovladač. Ovladače obsahují akční a zadní tlačítka, spouště a joysticky. Malé ovladače mohou být připojeny na boční strany konzoly, mohou být použity separátně v každé ruce, připojené k části k držení, čímž vytvoří pořádný herní ovladač, nebo mohou být použity samostatně pro dva hráče. Konzola bude podporovat bezdrátový ovladač Switch Pro Controller, který má více tradiční design, který se podobá klasické Wii U Pro ovladače. Switch bude podporovat hraní multiplayer různými způsoby, například za využití dvou originálních ovladačů ze Switch systémů, si budou moci zahrát až čtyři hráči.

Při ohlášení konzoly bylo naznačeno, že dodatečně bude vydáno velké množství podpůrného hardwaru a periferií. Switch bude součástí velkého ekosystému zařízení, ale stále zůstane konzolou.

Obsah balení:

  • Konzoli Nintendo Switch
  • Dokovací stanici pro konzoli Nintendo Switch s motivy z hry Animal Crossing
  • Levý ovladač Joy-Con, tyrkysový
  • Pravý ovladač Joy-Con, modrý
  • Část na držení Joy-Con ovladačů
  • Dvojici Joy-Con popruhů na ruku
  • AC adaptér
  • HDMI kabel
  • Kód ke stažení hry Animal Crossing: New Horizons





    Animal Crossing: New Horizons

    Pokud vás rychlý a moderní život unavuje, Tom Nook má pro vás připravenou byznys nabídku, kterou si určitě zamilujete: jeho zcela nový, ultra exkluzivní Nook Inc. Deserted Island Getaway balík!

    Určitě jste se setkali s množstvím různých postav. Měli množství zábavy jako jedním z obyvatel města. Možná jste dokonce změnili svůj život a dedikovali svůj čas pro pomoc společnosti! Ale hluboko uvnitř, není ve vás nějaká část, která touží po svobodě? Šanci dělat co chcete a kdy chcete? Pak možná dlouhá vycházková na pláži opuštěného ostrova, kde bohatá nedotčená příroda vás očekává, je to co doktor naordinoval!

    Klidná kreativita a šarm tohoto ostrova čeká na to, že si vytáhnete rukávy a uděláte ze svého nového života cokoli co chcete.

    Sbírejte suroviny a vytvořte cokoliv od komfortu pro vaše stvoření po praktické nástroje. Spojte se s přírodou, tím že se postaráte o květiny a stromy novými způsoby. Vytvořte si domů, kde pravidla co patří dovnitř nebo venku již neplatí.

    Vytvořte nové přátelství s novými obyvateli, užijte si různé roční období, skákejte přes řeky během vašeho bádání a mnoho jiného!

  • Upravte si postavu a domů podle vašich představ a dekorujte okolí (klidně is nábytkem), a vytvořte si váš vlastní ostrovní ráj.
  • Sbírejte materiály abyste vytvořili vše od nábytku po nástroje!
  • Užijte si množství relaxačních aktivit jakými jsou zahrádkaření, rybaření, dekorování, komunikaci s různými postavičkami a jiné, zatímco klasický Animal Crossing zážitek přichází ke životu v nových zábavných způsobech v tomto prostředí opuštěného ostrova.



  • Recenze na Nintendo Switch (Animal Crossing: New Horizons Edition)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.