Marvel’s Spider-Man CZ PS4

Cena s DPH
849 Kč
Cena bez DPH: 702 Kč
 
Kód produktu: 362547
PlayStationCZ titulky
 
Chceš ušetřit 230 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 619 Kč

Marvel’s Spider-Man CZ [PS4]


Úplně nový zážitek se Spider-Manem!
Světově nejslavnější komiksový super hrdina, nám v nové hře Spider-Man představuje své akrobatické schopnosti, improvizaci a sítě, kterými se v komiksech proslavil. Také se představují nové prvky, které jsme ve hrách se Spider-Manem dosud neměli možnost vidět. Od procházení parkourem za využití okolí, po nový systém soubojů a průlomové kulisy, tato Spider-Man hra, je úplně jiná od svých předchůdců. Studio Marvel se spojilo s Insomniac Games aby vytvořili nový a autentický příběh. Nebude to hrdina, se kterým jste měli možnost se ve hře setkat, nebo jste ho měli možnost vidět ve filmu. Tato verze Petera Parkera je více dospělá a mnohem zkušenější v boji proti zločinu ve městě New York. Také se snaží vyrovnat osobní život a kariéru, zatímco nese na ramenou váhu 9 milionů životů.
Staňte se Spider-Manem
Ovládejte mistra v boji proti zločinu, který má za sebou roky soubojů s nepřáteli a mistrovsky ovládá svoje pavoučí smysly, dynamické schopnosti a akrobacii, různé zbraně a super kostýmy.
Užijte si nový příběh
Vítejte v novém světě Spider-Mana, ve kterém najdete známé postavy v netradičních úlohách. Postavte se náročnému dvojímu životu v úloze mladého dospěláka s úžasnými silami.
Vrhněte se do otevřeného světa
Volně se přehupujte městem New York v epickém akčním díle, které je plné bohatých příběhů a známých postav.

Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
CZ titulkyEN dabingHU titulky

Recenze na Marvel’s Spider-Man CZ

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.